At ansøge

Din ansøgning - hvis du vil være med til at få flyene sikkert ud og hjem igen?

Som flyveleder i Naviair bliver du en del af det hold, der styrer flytrafikken i det danske luftrum. I Naviair er vi drevet af en stor kærlighed til branchen, og glæder os over at være en del af den daglige puls i lufttrafikken. Kernen i vores opgave er at få flyene sikkert ud og hjem. Hvis du kan se dig selv i det, har vi både en uddannelse og et job til dig.


Sådan søger du ind som flyveleder

For at blive flyveleder skal du gennemføre Naviairs flyvelederuddannelse, som er et uddannelsesforløb på 2½ til 3 år.
Om du bliver flyveleder i et af vores kontroltårne eller i områdekontrollen, kan vi ikke sige endnu – men vi kan sige, at søger du ind på flyvelederuddannelsen nu, har du taget det første store skridt til at blive flyveleder.


Er du interesseret i at søge optagelse på flyvelederuddannelsen, så klik på ”Ansøg”, følg instruktionerne og udfyld ansøgningsskemaet.
Du skal således have dine eksamenspapirer, en motiveret ansøgning, dit CV og evt. et billede parat til upload. Så er du klar!


Når du har ansøgt om optagelse på flyvelederuddannelsen, vil du automatisk modtage en bekræftelse på at ansøgningen er modtaget i Naviair. Først når du har modtaget denne bekræftelse, er du sikker på, at vi har modtaget din ansøgning. Tjek fx dit spamfilter, hvis ikke du har modtaget en bekræftelse.


Vurderer vi, at du opfylder uddannelseskravene, vil du blive inviteret til en online digital forhåndstest. (pre-screening-test). Består du pre-screeningstesten, vil du gå videre til næste optagelsesprøve i udvælgelses-processen. 


Rekruttering  til uddannelsesstart i 2024 er nu lukket. 

Vi forventer at rekruttere igen i 2024.  Hold øje med vores informationskampagner. Øvrige operationelle uddannelser

Naviair uddanner også andet operationelt personale. Fx uddannelse til Apron flyveleder til Apron Tower i København, COIF-flyveleder til Copenhagen Information i Kontrolcentralen i København samt til FIC-operatører til Nuuk, Grønland.
Læs mere om disse typer job under: Flyveledelse

Når der bliver planlagt uddannelseshold til disse specifikke uddannelser, bliver det slået op under "Ledige stillinger" eller følg Naviairs sociale medier:
FacebookTwitterLinkedIn eller Instagram.