Vi tilbyder


Naviair - en attraktiv arbejdsplads 

Vil du være en del af den daglige puls i lufttrafikken i stærkt fagligt fællesskab, så tag et kig på dine karrieremuligheder i Naviair. 


I Naviair er vi ca. 600 medarbejdere, der tilsammen har ansvaret for at lede fly sikkert gennem dansk luftrum. Det er en kompleks og spændende opgave, som kræver mange forskellige faglige kompetencer og specialistviden inden for flere fag. Hos os kan du fx arbejde som flyveleder, tekniker, ingeniør, projektleder og meget andet.   

Samarbejdet giver sikkerhed i luftrummet

Det er en holdsport at styre lufttrafikken. Derfor er vi mange medarbejdere i gang, når et fly skal sikkert ud og hjem. Selvom vi geografisk arbejder forskellige steder og har forskellige specialer, ved vi, at vi er afhængige af hinanden. Det gør, at vi har et stærkt sammenhold i Naviair og en kultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Medarbejdere bliver i Naviair i mange år. Det er en af de ting, der gør Naviair til en unik arbejdsplads.
De mangeårige relationer giver et stærkt sammenhold og en kultur, hvor fællesskab og omsorg præger hverdagen.

Et helt specielt job, hvor du kan udvikle dig

I Naviair får du mulighed for at fordybe dig i opgaverne og være omhyggelig med kvaliteten. Derfor vil du passe godt ind, hvis du elsker at blive dygtigere og sætte dit præg på tingene. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling og er klar til at hjælpe og udvikle dig, når virkeligheden og dine karrieredrømme ændrer sig.

Fællesskab præger hverdagen

Vi har en tradition for at mødes om det sociale – også på tværs af organisationen. Vi afholder en række sundhedsdage hen over året, hvor der fx er mulighed for at løbe en tur, ro kajak eller dyrke yoga sammen med kolleger. Vi deltager også i DHL-stafetten og ”Vi cykler til arbejde” hvert år.

Vores yngre medarbejdere, har selv skabt et særligt fællesskab, hvor de mødes, netværker og inkluderer nye unge på tværs af afdelingerne og arrangerer sociale arrangementer. Uanset hvad de laver og hvor de arbejder, skaber de sig sit eget fremtidige netværk i deres aktuelle karriere.

De fleste af Naviairs medarbejdere bliver i virksomheden i mange år.  Måske derfor og netop -  har vi i Naviair en stærk professionel og kulturel sammenhængskraft på tværs af vores faglighed og afdelinger. Sammenhold og passion for lufttrafikstyring er fællesnævnere i vores kultur. 

Vi har også mange eksempler på medarbejdere som kommer tilbage til Naviair efter at have været i andre virksomheder og måske fået nye kompetencer. Det ser vi som en styrke og kendetegner Naviair som en attraktiv arbejdsplads. 


UdsagnAnalyse2022


Vi har fokus på din personlige og faglige udvikling

I Naviair tror vi på at løbende kompetenceudvikling bidrager til, 
 at Naviair vedbliver at være en attraktiv arbejdsplads med et stærkt fagligt, udviklende og lærende miljø

 at den enkelte medarbejder kontinuerligt får mulighed for at udvikle sig, sin faglighed og dermed større arbejdsglæde og trivsel i sit arbejdsliv

Dit arbejdsliv og din arbejdsplads

Naviair understøtter hjemmearbejde som en mulighed, der kan give medarbejderne øget fleksibilitet, reduceret transporttid og andre fordele, så arbejde og privatliv kan hænge endnu bedre sammen. Samtidig er sammenhængskraft, leverancer og en høj fælles resultatskabelse i centrum.

Vi mener, at fysisk nærvær på arbejdspladsen er vigtigt for videndeling, kollegaskab og sammenhængskraft. Derfor er vi som hovedregel mere ”på arbejdet”, end vi arbejder hjemme. Det er i sagens natur ikke alle jobs i Naviair, som giver mulighed for hjemmearbejde, fx hvor du indgår i et vagthold og hvor fysisk fremmøde t er nødvendigt.


Naviair har også fokus på at stimulere  et aktivt arbejdsliv for alle, og vi ønsker derfor at tilknytte vores seniorer på arbejdspladsen længst muligt, så deres kompetencer og livserfaring kan gavne virksomheden. Naviair har en seniorpolitik med fridage og hvor individuelle ønsker og behov sættes i tale. 


Dine fordele som medarbejder i Naviair

Vi gør vores bedste for, at du har det godt og trives i dit job. Som medarbejder i Naviair er du fx dækket af en sundhedsordning, hvor din mentale og fysiske trivsel er i fokus. Du har også fri adgang til vores styrke/motionsrum eller deltage i yogahold i Kastrup.

Vi har fri parkering på vores tjenestesteder, der også har el-ladestandere. På vores hovedkontor i Kastrup tilbyder vi en kantineordning med varieret og sund mad – hvor du også har mulighed for at tage take-away med hjem de dage, hvor tiden er knap. 
MeyerMad

Naviair har en god og billig kantineordning, hvor alle kan fået et sundt og godt måltid sammen med sine kolleger. Variationen over ugen er stor og man kan vælge både lun ret, grøntbuffet og så er der vegetar alternativer. 

Desuden kan man af dagens menu bestille take-away,lige til at tage med hjem til familien.
Det er et fint tilbud i hverdagen, på dage der er lidt presset på tid. Selvom Naviair ligger på den anden side af banerne, er man alligevel helt tæt på den daglige flytrafik lige udenfor vinduerne og kan ofte kan se flyene starte og lande.  Det opleves nært og virkeligt, når man kan høre flytrafikken. 

Og så er der både en stor overdækket cykelparkering og fri parkeringsplads lige udenfor Naviairhuset. DHLAlle kan frit bruge motionsrummet når det passer ind i arbejdsdagen. 

Der er alle typer motionsredskaber, til både cardio- og styrketræning. Desuden er der forskellige tilbud om yoga og diverse puls-træningshold i det andet motionsrum. Mange møder sine kolleger på tværs i de her sammenhænge udover Naviairs deltagelse i DHL stafetten, som er blevet en tradition at deltage i uanset om man løber, går eller bare er hepper.