Ledige stillinger

Vil du arbejde i Naviair?


Naviair har ansvaret for at lede fly sikkert gennem dansk luftrum. En vigtig samfundsopgave. Derfor har Naviair en stor rolle i luftfartens værdikæde, da det er os der holder styr på al trafik i det danske luftrum. 

Naviairs kontrolcentral, der er bemandet med flyveledere 24 timer i døgnet, 365 dage om året, er på mange måder hjertet i lufttrafiktjenesten, da al trafik overvåges herfra. Nå vi skriver al trafik, ja så er det tæt på 700.000 flyvninger om året.

Det er en kompleks og spændende opgave, som kræver mange forskellige faglige kompetencer og specialistviden inden for flere fag. Hos os kan du fx arbejde som flyveleder, tekniker, ingeniør, projektleder, økonom, generalist og meget andet.  


Hvis vi har ledige stillinger, kan de ses nederst på siden. Du har også mulighed for at oprette en JobAgent for kommende ledige stillinger.


Vil du vide mere om Flyvelederuddannelsen, så læs meget mere på siderne herfra: Flyvelederaspirant 


Du kan også læse mere om at være APRON-flyveleder, kontorelev, elektronikfagteknikerelev, FPC-operatør eller FIC-operatør i Naviair her til venstre. Her kan du logge på - eller oprette - din JobAgent hos Naviair