Dato
14.02.2024
Mød Naviair på den grønlandske job- og karrieremesse

I den sidste weekend i februar afholdes den grønlandske job- og karrieremesse - og igen i år finder den sted i både Aarhus og København.

Naviair deltager naturligvis - og du kan derfor møde os her:

Lørdag 24. februar 2024 fra kl. 12.00 – 17.00
Radisson BLU, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Søndag 25. Februar 2024 fra kl. 12.00 – 17.00
Grønlands Repræsentation, Strandgade 91, 1401 København

Formålet med Den Grønlandske Karrieremesse er at give deltagerne et bedre kendskab til jobmarkedet i Grønland, samt at give alle en mulighed for at skabe kontakter til og netværk med forskellige virksomheder og organisationer.

På messen kan man udover Naviair også møde Grønlands Selvstyre samt mange forskellige virksomheder fra det Grønlandske erhvervsliv - og på messen vil der være god mulighed for at virksomhederne vil kunne mødes og skabe kontakt til både studerende og færdiguddannede.

Derudover byder messen også på en række spændende oplæg og debatter om alt fra nye uddannelser i Grønland, karrieremuligheder i Grønland, Livet som studerende til personlige fortællinger om at vende hjem til Grønland både som ung og som senior.

> Vil man med på messen som deltager, sker tilmelding via dette link - Man kan dog også bare kigge forbi, og høre mere om mulighederne i Grønland.

> Læs mere om messen på Facebook 

grlkarriere_lang
forsidenyhed