Dato
30.09.2022
Kristian Eggs modtager årets lærlingepris
Den Sorte Diamant dannede rammerne for uddelingen af Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) fredag den 30. september. Prisen uddeles hvert år til 25 nyudlærte lærlinge, der har fået karakteren 12 til svendeprøven og samtidigt har udmærket ved at have et stort fagligt overblik og været gode kollegaer og samarbejdspartnere gennem hele uddannelsesforløbet.

En af de dygtige lærlinge, som modtog prisen, er Kristian Eggs, der er blevet udlært som elektronikfagtekniker i år og siden 1. juni 2022 har været fastansat i Naviair/MEV (Voice Communication Systems).

Både erhvervsskolen og praktikvirksomheden skal indstille lærlingen til ML-prisen. Derfor har Naviair og Erhvervsskolen ZBC i Ringsted arbejdet sammen om indstillingen. Da Kristian afsluttede sin læretid med hele to 12-taller og er meget vellidt blandt sine kolleger i teamet, var det ikke svært for Kim Lindhardt, der er teamchef for Voice Communication System, at sætte ord på, hvorfor Kristian skal have prisen:

”Kristian indeholder alle de egenskaber, vi ønsker af en teknisk kollega. Fra start har Kristian vist, at han kan sætte sig ind i komplekse tekniske områder på meget kort tid, og har derfor hurtigt fået egne ansvarsområder. Samtidig har han været god til at lytte og lære af sine erfarne kolleger i MEV. Kristian er også behagelig at arbejde sammen med og bidrager både fagligt og socialt til teamet, fortæller Kim.

Hvert år indstilles flere hundrede lærlinge til ML-Prisen, så det er så det er et nåleøje, og en stor bedrift at modtage prisen. Derfor var der også stolthed at spore hos prismodtageren:

”Jeg er rigtig glad for prisen. Det er fin prik over i’et efter en lang og god læretid, hvor jeg har fået mulighed for at prøve kræfter med mange spændende opgaver, siger Kristian om lærlingeprisen.

Udover at fortsætte det gode arbejde, får Kristian også ansvar for nye lærlinge i afdelingen.

Stort tillykke til Kristian med den flotte pris.

Voice Communications System udfører en meget vital opgave i Naviair. Teamet har nemlig ansvar for flyveledernes radio- og telefonforbindelser samt vedligeholdelse af radioer placeret rundt om i Danmark.
Nyhedsbillede KE