Dato
23.08.2023
Åbent hus (online) med 250 deltagere og spørgsmål…

Sidste år prøvede vi for første gang at holde "Åbent hus - Online" - og syntes selv, at det med ca. 80 besøgende og 81 spørgsmål var en ganske stor succes.

Derfor var vi tirsdag den 22. august værter på et nyt "Åbent hus - Online", og skal vi udelukkende vurdere det åbne hus ud fra deltagere og antallet af spørgsmål, var det i år en endnu større succes, for der var i cirka 250 deltagere og cirka lige så mange spørgsmål...

Det åbne hus blev streamet fra vores Contingency-Tower (vores gamle tårn) - og igen i år var det Marlene og Louise fra "Operations/Training" der stod for "underholdningen". I lighed med sidste år, var der mange spørgsmål både om dagligdagen som flyveleder, hvordan skoleforløbet ser ud, om man selv kan vælge ACC eller TWR/APP, om man kan skifte tjenestested når man er udchecket, hvor mange der ansøger og hvor mange vi ansætter?

Selv om Louise og Marlene forsøgte at svare på så meget som de kunne, var det ikke muligt at svare på samtlige 250 spørgsmål på en time - men de forsøgte alt hvad de kunne. Efter det åbne hus havde Marlene denne kommentar til tirsdagens seance:
- Vi kunne jo desværre ikke nå alle spørgsmål, men jeg synes at vi kom ind på rigtig mange forskellige dele af uddannelsen. Vi fornemmede en stor interesse for både faget og for uddannelsen, og med så mange besøgende til tirsdagens åbne hus, er jeg helt sikker på, at det ikke er sidste gang, vi laver arrangementer som det her.

Efter det åbne hus fik vi et par kommentarer fra et par af deltagerne. Her sagde Julie blandt andet:
- Det var rigtigt godt, jeg fik svar på en masse spørgsmål, og især fra to meget åbne og imødekommende personer. Desværre nåede de på ingen måde igennem alle spørgsmål, og desværre ikke mine - men overordnet set var det rigtigt godt, og jeg er glad for, at jeg så med.

Og Nikolaj fulgte op med denne kommentar:
- Det var dejligt at være med på “kontoret”, og jeg synes der blev fortalt fint om uddannelsen, så det var nemt at forstå.

Var du ikke med til det åbne hus - eller savner du stadig svar på et spørgsmål, kan vi anbefale at besøge flyveleder.com samt evt. at der lytte til podcasten "Cleared to land"" - du finder den på hjemmesiden eller hvor du normalt hører dine podcasts.
twrIMG_3815