header-element.png

VELKOMMEN

Naviair leverer sikker og effektiv trafikstyring til luftfarten. Helt konkret betyder det, at det er Naviair, der sørger for at lede fly sikkert og uden forsinkelser gennem dansk luftrum.

Vores kerneaktivitet er derfor flyveledelse. En flyveleder skal have styr på alt mellem himmel og jord – bogstavelig talt. Fra flyet letter ud af en lufthavn og til det er sikkert nede på jorden igen. Derfor har Naviair en stor rolle i luftfartens værdikæde, da det er os, der holder styr på al trafik i det danske luftrum.


Naviair drager i de kommende år ud på en spændende fælles rejse. En rejse ind i fremtiden, hvor vi både udvikler Naviair og firmaets medarbejdere. På rejsen skal vi fastholde alle de styrker og gode egenskaber, som allerede findes i vores virksomhed, og samtidig skal vi være nysgerrige, få ny viden, udvikle os og udnytte de mange nye muligheder omkring os til at udvikle virksomheden.


Dette er essensen i Naviairs nye forretningsstrategi ”Rejsen 2023”, som beskriver de overordnede prioriteter og den retning, vi vil rejse i samt den overordnede holdning og de ambitioner, vi indleder rejsen med.


Læs mere om ”Rejsen 2023”  


Kom tættere på arbejdet i Naviair

I disse videoer stifter du nærmere bekendtskab med Caroline fra tårnet i Aalborg, Claus fra Kontrolcentralen i København, teknikeren Ole og Louise fra tårnet i Kastrup.

> Se videopræsentationerne her

 

Naviair på Twitter
NYHEDER

Har du behov for at komme i kontakt med Naviair så klik her
EAN 5798000893375 CVR 26059763
Naviair er ISO 9001:2015 certificeret

Naviair Allé 1 | DK 2770 Kastrup | Telefon: 3247 8000 | Fax: 3247 8800 | presse@naviair.dk